mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Oldtimers

Uw klassieker, onze passie!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Eind 2020 wordt de nieuwe Mercedes-Benz EQA verwacht, een toevoeging aan de geëlektrificeerde lijn van het merk. Vandaag toonde Das Haus nieuwe beelden zien van het ingepakte testexemplaar.

rfny0gqbd65m 800

 

Na de Mercedes-Benz EQC en de EQV komt nu binnen afzienbare tijd de EQA op de markt. De nieuwe EQA wordt, in tegenstelling tot het EQA Concept die Mercedes-Benz in 2017 in Frankfurt liet zien, géén elektrische hatchback, maar een elektrische cross-over. Het model is een elektrische variant op de 2e generatie GLA’s. Mercedes heeft al bevestigd dat de onthulling dit jaar nog plaats vindt, echter niet in Genève zoals verwacht werd.

vbjya1ib30v4 800

Om de te over bruggen periode wat in te korten teast Mercedes ons met een aantal afbeeldingen van de gecamoufleerde EQA.
Verdere technische informatie heeft Mercedes-Benz nog niet prijs gegeven, maar er wordt verwacht dat de actieradius rond de 400 kilometer zal liggen. Wat Mercedes-Benz wel bevestigt is dat volgende week tijdens de autosalon van Genève nieuwe plug-in hybride versies van bestaande modellen gepresenteerd worden.  Onder andere de E-klasse, de GLA, GLB en de CLA zullen naar alle waarschijnlijkheid als Plug-In-Hybride variant gepresenteerd worden. Deze hybrides zullen voorzien worden van dezelfde krachtbron als de A- en B-Klasse.

  • 1.3 + 102PK Elektromotor
  • Totaalvermogen: 221PK met 450Nm koppel
  • Accupakket: 15,6 kWh
  • Elektrische kilometers: 70

Het doel van Mercedes-Benz is om eind 2022 minimaal 10 elektrische modellen in haar EQ-Portfolio te hebben. De nieuwe EQA wordt geproduceerd in Hambach (Frankrijk), een productielijn waarin Daimler onlangs € 500 miljoen in stopte om de boel klaar te stomen voor de komst van dit kleinere EQ-model.

Daimler is momenteel bezig met het bouwen van de elektrische Smart Fortwo en Forfour.

7d3yazfb0muy 800

© Mercedes-Benz

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar- aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag

8:00 - 17:15 uur

 

 zaterdag uitsluitend op afspraak

 

zondag gesloten

ACTUEEL


Auto Boekhorst

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 024-6422555
contact@auto-boekhorst.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebookInstagram icon  square linkedin 512

MBSG: Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering